Husum Skole

/Husum Skole

Husum Skole er en folkeskole i København. Der går ca. 620 elever på skolen fordelt på børnehaveklasse til og med 9. klasse.

Husum Skoles formål:

Vi lærer bedst, når vi har det godt med hinanden. Trivsel fremmes gennem fælles regler for samvær og hensyntagen til de fysiske rammer, vi færdes i. Hvis du tager hensyn til dine medmennesker, er du gennem respekt for andre med til at fremme trivsel på vores skole.

Læs mer →

Seks diskussionsoplæg

Læs mer →

Citat från lärare

Jag kan läsa danska men förstår inte som på svenska. Det har ökat min förståelse för de elever som har ett annat modersmål… Blev så besviken när alla bilder hade lagts in från vår vänskola.. [...]

By | februari 27th, 2013|Categories: Rullande lärarcitat|Kommentarer inaktiverade för Citat från lärare

En svanestart

I foråret 2010 blev vi spurgt, om vi ville deltage i et samarbejde med svenske og københavnske skoler, der ville sætte bæredygtig udvikling på dagsordenen. Det var i starten ikke helt gennemskueligt, hvad projektet ville indebære, men der var helt klart nogle gode tanker i projektbeskrivelsen, som vi blev lokket af og som vi følte – det var værd at afprøve.I foråret 2010 blev vi spurgt, om vi ville deltage i et samarbejde med svenske og københavnske skoler, der ville sætte bæredygtig udvikling på dagsordenen. Det var i starten ikke helt gennemskueligt, hvad projektet ville indebære, men der var helt klart nogle gode tanker i projektbeskrivelsen, som vi blev lokket af og som vi følte – det var værd at afprøve.

By | januari 12th, 2013|Categories: Husum skole, Rektorernas reflektioner|0 Comments